Fråga!


Billy vem fan är du?
Vad gör du i våran blogg?

Vad vill du ?
Vem fan är du ?

sofie AF hjelm

- -


Evighetens längd ?
Exakt hur långt är den ?
 

Billy

Förståelse.

Ja, Vagina Regina jag förstår dig. Jag saknar min pepparkaka som jag en gång bakade. Den var så fin.

Nu till det vitkiga. Vad ska jag göra ikväll ?
Knut på huvudet och tee eller tupperat hår och cava. Mycket funderingar.

Fast jag föredrar när det händer saker. Ska nog ringa Andres, det händer alltid roliga saker när man är med han. Underbar  är du .. !


sofie AF hjelm

7

Jag vill bara berätta om en tårta jag hade en gång. Den var så fin. Jag saknar den.

/ Vagina Regina

-


Betänk livets korthet, Dödens visshet,
Evighetens längd.

Billy

Detta huvud.

Det ska erkännas att det blev ett glas för mycket cava igår och att mitt huvud fortfarande värker.

" Im overcome "

sofie AF hjelm

6

OJOJOJ

Nu har det gått för långt, jag känner att jag svikit er alla då jag inte skrivit på flera dagar! Jag har egentligen ingen ursäkt mer än att jag har varit i min stuga på landet och där har jag inget internet! Trots det, känner jag att det har varit en välbehövlig paus från all media. Det har varit en lugn långhelg med mycket mys. Jag har funderat över vårens mode och vad jag personligen kommer att satsa på. Jag känner att det här med den personliga stilen kommer att ta överhanden och gärna egendesignade plagg kommer att slå stort på vårkanten/försommaren. Med detta sagt, så vill jag meddela att jag har börjat på en alldeles egenhändigt stickad vit klänning som jag tror kommer att passa utmärkt till midsommar! Den kommer att förhöja den här romatiska nordiska känslan som vi alla har i midsommartider. Om ni har tur kanske ni får se en bild när jag kommit lite längre.

Under veckan som följer kommer jag att inhandla lite grejer till hemmet, känner att det är dags för lite nya innovativa grejer till våningen!

/ Vagina Regina

Det blir inte alltid som man tänkt sig.


Nej för ibland bakar man kakor när man absolut inte ska. Även solen har sina fläckar.

sofie AF hjelm

Cavafest.

Jag var på Cavafest igår.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska flyga hem idag eller i morgon.

sofie AF hjelm

5

Hej alla mina underbara vänner!

Jag satt som vanligt uppe igår och höll mig á jour med min omvärld. Jag kollade på Jimmy Kimmel Live! där man fick se ett inslag ur amerikanska nyheter där en man demonstrerade hur man kan använda frysta bananer till att spika i spikar med! Jättesmart tyckte jag! Om man som mig å de flesta andra tjejer inte har någon hammare hemma, så är det bara att frysa en banan och använda! Och alla har ju minst en banan hemma.

Ja vad kan jag säga mer... idag har jag träffat min ursöta lillasyster på stan! Vi provade kläder på Indiska, inte riktigt min stil av kläder där men jag behövde något gayigt avslappnat till QX Gaygala. Jag hittade en söt tunika som nog kan passa. Och i år är det ju Petra Mede som ska vara konferencier, jag tror det blir jättebra! Hon har stinget!

Ikväll blir det nog lugnt. Kanske lite träning så att man är fast å fin under helgen.

Ha det nu underbart och jag önskar er alla en lika bra helg som jag tänker ha!

Tänk nu på, varannan vatten så blir det ingen bakfylla! Jag kör alltid på det och jag vaknar alltid fräsch som en nyponros dagen efter. Hihi, men det är ju inget ovanligt för mig.

/ Vagina Regina


Jag är trött


Detta ska erkännas, biktas och bekännas. För jag är trött av speciella anledningar, för jag är speciell.

Ikväll ska jag kanske virka en vigselring, eller kanske två. Detta beror på vad min blivande man/kvinna vill ha.

Ska även virka en lösfitta till min lillebror. Visst är det underbart?
En grå  tror jag.

sofie AF hjelm

Att steka kårvar!

Jag har precis ätit två, ja TVÅ stycken utsökta korvar. Underbart! Jätte gott faktiskt och mycket lättare att göra än man tror! Så detta är ett tips! Stek korvarna, sedan ät dom! Det blir mycket godare än att äta dem djupfrysta som jag brukar.

Men jag måste också erkänna att det inte var min idé. Vill inte sno åt mig äran av det. Jag har en vän, som är kock!  Jag ringde och fick mycket bra tips. Salt och peppar, gärna vitlökspeppar och i stekpannan. Jag lovar det var inte svårare än så!

Nu sitter jag här och är proppmätt. TVÅ kanske var för mycket. Imorgon ska jag börja med min banandiet. Så kolla in hit då! Den vill ni inte missa, det kan jag lova!

Ikväll ska jag hem till en nära vän och dricka vin, våra lillfingrar ska snudda taket. Det blir även så att vi ska le våra stroke leenden. Man får inte sitta för nära varandra. För när man ler så mycket kan hjärnsubstansen lätt sippra ut igenom pannan och därmed kan personen mittemot få detta på sig. Det ska vi undvika!

God kväll!

sofie AF hjelm

4

Nej nu ska jag slita mig från min laptop. Jag ska gå och diska. Men usch, jag har inga nya diskhandskar, det krisar lite men jag får använda dom gamla. Dom är inte så fräscha men vad gör man inte för att skydda naglarna. Fixade dem ju precis. Ja just det, glömde nästan bort. Ett tips till alla er läsare. Fyll en flaska med kallt vatten och några limeskivor och lägg in i kylen. Du får ett underbart fräscht bordsvatten till kvällen. Krispigt liksom.

/ Vagina Regina


3

Jag känner att jag måste spinna vidare på min vänninas tidigare inlägg. Som sagt, HON, hennes djup är oändligt. HON är en mystisk varelse. Lever hon i förnekelse av sitt mörka förflutna?

Ord räcker inte till för att beskriva denna fantastiska källa av djup.

Har någon nånsin kännt detta djup? Det är tveksamt. Men inget förvånar mig längre när det gäller henne, HON, som vi kan kalla henne.

Jag har inte tillfört mycket till denna diskussion känner jag. Kanske saknar jag livsgnistan.

/ Vagina Regina

Frågetecken

Har männsikan någonsin legat? Isånt fall med en kille eller tjej eller båda?

Hon skapar många frågetecken.

Men å andra sidan har hon ett väldigt djup, så någon har säkert varit där.

soife AF hjelm

Snödriva.

Jag måste erkänna att det inte blev någon idrottsgala för mig igår, inte heller något vin. Vad gör det?
Jag tillbringade ist min kväll här utanför i en snödriva med varmchoklad. Det gick bra det med. Trotts att den inte var hemma gjord. Lite minus poäng på mysfaktorn där faktiskt.

Nu sitter jag här med min stora, stora teekopp! Underbart! Håret uppstatt i en toffs. Jag måste snart skynda mej iväg mot dagens utmaningar!

Ha en fantastisk dag!

sofie AF hjelm

vad fan sa jag toffs? KNUT, KNUT FÖR FAN ! ! Vi lever på 2000-talet! Rätt ska vara rätt.

2

Har inte ätit någonting idag. Man känner sig ren inuti. Nästan så det är lite mysigt. 

/ Vagina Regina 


massa mys.



funderar på om jag ska på idrottsgalan ikväll och mysa till det med lite vin.

sofie  AF hjelm.

1

Jag satt under det gatulampsupplysta trädet. Jag såg hur det glittrade i grenarna av snön som just fallit. Jag kände hur alla mina sinnen hade skärpts av det gröna teet jag precis druckit.

/ Vagina Regina

Välkommen till min nya blogg!

hälsningar Vagina Regina och sofie AF hjelm

RSS 2.0